Skip to main content

Bedriftssamarbeid

Vi samarbeider med en rekke bedrifter, både små og store, og over hele landet. Mange støtter oss med et årlig beløp, stadig flere gir gavebidrag i forbindelse med store og små anledninger og vi har flere vi samarbeider med på sponsornivå.

Pilot sitter i helikopter

Støttebedrift

Flere enn 4000 støttebedrifter, små og store, bidrar i dag med et årlig beløp som gjør at vi kan drive utstrakt forskning, utvikling, teste nytt utstyr, og ikke minst drive kompetanseheving i luftambulansetjenesten.

Utviklingshelikopter i fjellet

Samarbeidspartner

Som sponsor og samarbeidspartner bidrar din bedrift som utslagsgivende støttespiller i et konkret prosjekt eller støtter Stiftelsen Norsk Luftambulanse på generell basis.

Mer kraft til livreddende arbeid

Nå kan du støtte Stiftelsen Norsk Luftambulanse mens du bruker strøm.

Ved å velge «Luftambulansestrøm» hos Polar Kraft gir du 1 øre av hver eneste brukte kWh til Stiftelsen Norsk Luftambulanses arbeid.

Daglig leder i Polarkraft sammen med Stiftelsen Norsk Luftambulanse
Illustrasjon over hjertestarter-kart

Har du eller din bedrift hjertestarter, og er den registrert hos 113.no?

Når du ringer 113 ved en hjertestans, er det til stor hjelp for operatørene å vite om det er en hjertestarter i nærheten.

Sørg for at din hjertestarter er registrert.

Møt noen av våre samarbeidspartnere og støttebedrifter

00 / 00
00 / 00
Bilpakke med innhold

Gi et gavebidrag – som takk får dere en fin gave til de ansatte: Vår bilpakke, «Trygg på veien»

I år kan bedriften kombinere det å støtte en ideell organisasjon og få et nyttig produkt som takk: Bilpakken, Trygg på veien.