Skip to main content
Administrerende direktør i Polar Kraft AS, Herold Myrland og markeds– og kommunikasjonsdirektør i stiftelsen, Tove Nordberg

Mer kraft til livreddende arbeid

Nå kan du støtte Stiftelsen Norsk Luftambulanse mens du bruker strøm.

Publisert: 04.11.2022 – Sist oppdatert: 12.12.2023

Tekst: Erland Kroken

Polar Kraft AS skal bidra til det livsviktige arbeidet.
– Dette er en partner vi gleder oss veldig til å jobbe med, sier marked- og kommunikasjonsdirektør i stiftelsen, Tove Nordberg.

Administrerende direktør i Polar Kraft AS, Herold Myrland

– Strøm er noe som opptar mange om dagen, og det er viktig med god kompetanse og service. Polar Kraft har i flere år tatt et tydelig samfunnsansvar gjennom å støtte idrettslag og lokale kulturaktiviteter over hele Norge. Dette har vært viktig for oss når vi nå inngår et samarbeid, sier Nordberg.

Lanserer «Luftambulansestrøm»

Administrerende direktør i Polar Kraft AS, Herold Myrland, er svært glad for å kunne bidra til Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Gjennom ordningen «Idrettsstrøm» har selskapet årlig overført 3-4 millioner kroner til idrettslag over hele landet. Nå håper han at mange velger «Luftambulansestrøm».
– Vi ønsker å være noe mer enn en strømleverandør. Vi tilbyr svært konkurransedyktige priser på strøm, men er også opptatt av samfunnsengasjement, og det får vi stadig gode tilbakemeldinger på fra våre kunder, både private og bedrifter. Vi har hjerte for fremtiden, idretten, lokalsamfunnet – og nå også Stiftelsen Norsk Luftambulanse, sier Myrland.

Selskapet deler også ut støtte via Polar Kraft-fondet.

Slik velger du «Luftambulansestrøm Spot»:

Ta kontakt med Polar Kraft på tlf. 98 70 20 06 eller e-post: kunde@polarkraft.no.
Fortell at du velger «Luftambulansestrøm».

Giverservice hos Polarkraft

Beste kundeservice

I dag kan det være vanskelig å følge med på alt rundt strøm. Det kan du få god hjelp til av Polar Kraft. I mai i år ble kundeservicen deres kåret til bransjens beste.
– Dette er vi utrolig stolte over, og vi jobber hardt hver eneste dag for at våre kunder skal være fornøyde, smiler Myrland.

Nå håper Tove Nordberg i Stiftelsen Norsk Luftambulanse at mange velger Polar Kraft og «Luftambulansestrøm»:
– Det er veldig enkelt. Ta kontakt med Polar Kraft. Her får du et godt tilbud på strømavtale, si at du velger «Luftambulansestrøm». Da går 1 øre av hver kilowatt-time til stiftelsens arbeid. Det vil si at dersom du bruker 10 000 kWh, støtter du stiftelsen med 100 kroner. Jeg kan love deg at dette bidraget kommer godt med til alle våre livsviktige prosjekter, avslutter Nordberg.

Les også: