Skip to main content
Farmor og barnebarn klemmer

Testamentarisk gave:
Din arv kan redde liv

Små og større testamenteringer er viktige bidrag for Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Vi er både ydmyke og svært takknemlige for alle som finner vårt arbeid så meningsfullt at de vil bidra med en siste gave. Denne støtten blir et viktig bidrag til nye løsninger som vil kunne redde liv i generasjoner.

Ønsker du informasjon om testamentariske gaver?
Vi kan sende deg en gratis brosjyre.

Bestill brosjyre om testamentariske gaver

Bestemor og barnebarn sitter sammen i en hage

Hvordan bidrar en testamentarisk gave

All støtte til Stiftelsen Norsk Luftambulanse bidrar til vårt arbeid med å gi akutt syke og alvorlig skadde best mulig hjelp før de når sykehuset. I dette ligger blant annet forskning og utvikling av metoder og ny teknologi.

Vi jobber også med opptrening av nødetatene, og påvirkning for en bedre luftambulansetjeneste. Takket være det vi gjør i dag, vil vi kunne redde flere liv i fremtiden.

blomsterkrans

Vanlige spørsmål om testament

En testamentarisk gave til Stiftelsen Norsk Luftambulanse er et bidrag gitt gjennom et testamente. Dette er altså en gave som ikke koster noe nå, og som vil hjelpe oss å redde flere liv i fremtiden. Mange vil finne glede i å vite at de bidrar til å gjøre verden litt bedre selv etter sin egen bortgang.

En testamentarisk gave kan være et beløp, en gjenstand eller en prosentdel av boet. Uansett størrelse er dette bidrag vi er svært takknemlige for å motta.

Spørsmål og bistand til å sette opp testament


Det kan være verdt å merke seg at den nye arveloven trådte i kraft 1. januar i år. Dersom du ønsker hjelp til å sette opp et testament eller har spørsmål om testamentariske gaver, kan du kontakte:

Marit Thon Lossius

Marit Thon Lossius

Økonomi- og administrasjonssjef

marit.thon.lossius@norskluftambulanse.no

+47 95 08 86 62

Erling Høyte

Erling Høyte

Advokat og Partner i Advokatene Falkanger, Wiik, Høyte & Fremstad MNA

eh@advd.no

+47 64 90 70 50