Skip to main content
To personer holder hender

En verdifull minnegave

Testament Minnegave Rose

Minnegave bidrar til å gjøre en forskjell

En gave i den avdødes navn er en fin og verdig siste hilsen som vi setter stor pris på. Dette blir et verdifullt bidrag til vårt arbeid med å gi pasientene den raskeste og beste behandlingen ved akutt sykdom og skade.

Kjære pårørende, slik kan du gå fram

Legg inn navn på avdøde og kontaktperson.
Sett inn kontonummer for gaver i dødsannonsen.
Pårørende vil få tilsendt takkebrev med informasjon om hvem som har gitt minnegaver og total gavesum.

Informasjon til giver

En minnegave til Stiftelsen Norsk Luftambulanse kan gis på flere måter:

Overføring til kontonummer

Overfør til konto 1617.20.74689. Husk å merke innbetalingen med navn på avdøde og pårørende, samt på giver(e) av gaven, slik at vi kan sende takkebrev til de pårørende.

Vipps

Merk! Vi får kun navn på giver, vippskontoen sin eier. Ønsker dere at flere givere skal komme frem må disse navnene sendes på e-post til minnegave@norskluftambulanse.no

Minnegave

Du kan gi en minnegave ved å fylle inn skjemaet, bruke nettbank eller Vipps. Minnegaven må merkes med avdødes navn, samt navn på pårørende, slik at vi kan sende takkebrev til de pårørende.

Din støtte redder liv

Nyfødttransport og utviklingshelikopter
Nyfødttransport og utviklingshelikopter

Å fly de minste pasientene er krevende

Derfor forsker vi på transport av nyfødte og for tidlig fødte barn som må fraktes med helikopter, fly eller veiambulanse mellom lokalsykehus og universitetssykehus. Mange av spedbarna er alvorlig syke, de er ofte i kuvøse og må ha nøye oppfølging og behandling under transporten. Hvordan kan vi gjøre det så skånsomt og trygt som mulig? Det ønsker vi å finne ut.

Hjelp 113
Hjelp 113

Vi skaper livreddende teknologi

Appen Hjelp 113 er utviklet av Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Med appen har du alle nødnumrene samlet på et sted, i tillegg til nærmeste legevakt. Appen viser koordinatene dine og forteller nødsentralen nøyaktig hvor du er, og det kan ha stor betydning i en akutt situasjon. Den viser også hvor nærmeste hjertestarter befinner seg til en hver tid.

Akutthjelperkurs
Akutthjelperkurs

I akutte situasjoner kan det stå om minutter

Stiftelsen Norsk Luftambulanse har siden 2010 kurset brannmenn over hele landet i avansert førstehjelp. I dag er det flere tusen aktive akutthjelpere rundt om i landet. Akutthjelperene er et supplement til helsetjenesten og de bidrar hver dag til å redde liv.