Skip to main content
Utviklingshelikopter med redningsmann i døra

Sponsor og samarbeidspartnere

Som sponsor og samarbeidspartner bidrar din bedrift som utslagsgivende støttespiller i et konkret prosjekt, eller støtter Stiftelsen Norsk Luftambulanse på generell basis.

Vi har sponsor og samarbeidsavtaler med individuelle avtaler fra kroner 100 000 og oppover. 

Stadig flere bedrifter ønsker å påvirke samfunnet positivt og ta sosialt ansvar. Ønsker du å støtte Stiftelsen Norsk Luftambulanses arbeid som langsiktig sponsor eller samarbeidspartner, kan du gjøre det på generelt basis eller vi kan samarbeide om å finne konkrete prosjekter. Stiftelsen Norsk Luftambulanse er en av Norges mest kjente ideelle organisasjoner, og vi arbeider tett med våre sponsorer for utvikling av unike samarbeidskonsepter og optimal profilering. 

Sammen utarbeides en konkret samarbeidsavtale som også inneholder interessante gjenytelser for bedriften. Vi kan tilby både synlighet og spennende aktiviteter.

Innsamlingskontrollen
Vi er svært opptatt av at pengene fra støttebidrag, sponsor og samarbeidsavtaler i størst mulig grad skal brukes til formålet. Vi er medlem av kontrollorganet Innsamlingskontrollen som overvåker alle som samler inn penger til gode formål. 

Ønsker din bedrift å bli en sponsor og samarbeidspartner, ta kontakt med Erland Kroken:

Portrett Erland Kroken

Erland Kroken

Markedssjef Bedrift

+47 90 99 36 65 Mandag-Fredag: 09:00 – 15:00
E-post Svarer innen 72 timer

Les mer om bedriftssamarbeid her:

Les mer om bedriftssamarbeid her