Skip to main content
Ansatte i PolarKraft og SNLA

Luftambulansestrøm for 2023:

1-øringene ble til 423 000 kroner i støtte fra Polar Kraft

Det første hele året med Luftambulansestrøm fra Polar Kraft ble en stor suksess. Over 1000 privatpersoner og bedrifter har hittil valgt å kjøpe produktet Luftambulansestrøm via selskapet.

Kundene gir automatisk  en 1-øring per brukte kilowatt-time til Stiftelsen Norsk Luftambulanses arbeid. Generalsekretær i Stiftelsen Norsk Luftambulanse, Stephen Sollid, er en ydmyk og glad mottager av støtten.
– Tusen takk til alle Polar Kraft sine kunder som har valgt å støtte oss på denne måten. Dette gir mer kraft til livreddende arbeid, sier han.

Luftambulansestrøm ble lansert rett før årsskiftet 2023, og konseptet er enkelt. Polar Kraft tilbyr konkurransedyktige priser til sine kunder, og de som velger Luftambulansestrøm legger på 1-øre per kilowatt-time som går til stiftelsens arbeid. For en gjennomsnitt husholdning er dette noen få hundrelapper i løpet av ett år.

Polar Kraft AS er en betydelig aktør i salg av strøm, og er Nord-Norges nest største leverandør med vel 90 000 kunder. Selskapet har tatt et tydelig samfunnsansvar gjennom flere konsepter, og Luftambulansestrøm får nå stadig flere kunder.

Administrerende direktør i selskapet, Herold Myrland, er stolt av kundene sine.
– Vi må ha Norges rauseste kunder. Tusen takk til dere alle. Når man har valgt Luftambulansestrøm har man tatt et verdivalg  og sikrer automatisk støtte til viktig formål. Vi er svært stolte over at dette første året ga et så flott resultat. Og det hyggelige er at stadig flere velger Luftambulansestrøm, avslutter toppsjefen.

Kraftig respons. Administrerende direktør i Polar Kraft, Herold Myrland, er svært glad for responsen på «Luftambulansestrøm». Foto: Erland Kroken
Kraftig respons. Administrerende direktør i Polar Kraft, Herold Myrland, er svært glad for responsen på «Luftambulansestrøm Spot». Foto: Erland Kroken

Kort sagt:

Herold Myrland,
administrerende direktør i Polar Kraft AS

Hva er din viktigste oppgave som toppsjef i Polar Kraft AS?

Det er å bidra til at våre ansatte har det bra på jobb, og at de har alt de behøver for å skape en best mulig kundeopplevelse for våre kunder. Jeg er veldig opptatt av å ha god innsikt i alt vi jobber med for å kunne ta gode beslutninger.

Hvorfor er Luftambulansestrøm Spot blitt en suksess?

Det er fordi at du nå kan kjøpe – og bruke strøm med hjertet. Det er enkelt, og det er et verdivalg. Folk vil gjerne bidra til mer kraft til livreddende arbeid.

Sommerferien står for døren, har dere noen planer?

I fjor var vi utenlands. I år skal vi være hjemme. Fiske, fjellturer og snekring. Og så er jeg hobbymusiker. Vi har noen festivaler i kalenderen. God sommer til alle!

Les også: