Skip to main content
Steffen Kristian Eide i Flügger Norge,

18 507 kroner i gave fra Flügger-andelen

Tekst og foto: Erland Kroken

Publisert: 06.02.2023 – Sist oppdatert: 15.02.2024

Det er mange som har sagt «Stiftelsen Norsk Luftambulanse» når de har handlet maling og verktøy i en Flügger-butikk i 2022. Dette er blitt til 18 507 kroner.

Har du hørt om denne ordningen? Dersom du går til en Flügger-butikk når du skal handle maling og verktøy og sier at du ønsker å støtte Stiftelsen Norsk Luftambulanse, får du alltid 20 % rabatt, i tillegg gir Flügger 5 % av beløpet til stiftelsens arbeid.

Selskapet er kjent for kvalitetsprodukter og har vært på markedet i over 125 år. I Norden er det over 400 butikker.

Ønsker å bidra

Mannen bak ideen, Steffen Kristian Eide i Flügger Norge, er svært glad for å kunne bidra på denne måten. I løpet av noen få år har selskapet bidratt med millionbeløp totalt til idrettslag, korps, speidergrupper og nå Stiftelsen Norsk Luftambulanse.
– Vi ønsket rett og slett å ta et tydelig samfunnsansvar ved å støtte gode formål. De er det mange av der ute, og dette ble Flügger Norge sin løsning.

– Vi ville finne en enkel løsning for kundene våre å kunne støtte ordningen, og det har vært vellykket, smiler han. I dag samarbeider de med over 1000 lag og foreninger.

– Vi synes det er veldig hyggelig nå å gi Stiftelsen Norsk Luftambulanse over 18 000 kroner til det livsviktige arbeidet, sier Eide.

Les andre saker: