Skip to main content
Illustrasjonbilde - eldre par holder rundt hverandre

Bestill informasjonsbrosjyre om arv og testament

Arv og testament

Små og større testamenteringer er viktige bidrag for Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Vi er både ydmyke og svært takknemlige for alle som finner vårt arbeid så meningsfullt at de vil gi en gave. 
 
Vår jobb er å gjøre akuttbehandlingen bedre og raskere enn det den er i dag. Slik kan vi finne nye løsninger som vil redde liv i flere generasjoner.

Advokat Erling Høyte svarer på vanlige spørsmål om testament

En testamentarisk gave til Stiftelsen Norsk Luftambulanse er et bidrag gitt gjennom et testamente. Dette er altså en gave som ikke koster noe nå, og som vil hjelpe oss å redde flere liv i fremtiden. Mange vil finne glede i å vite at de bidrar til å gjøre verden litt bedre selv etter sin egen bortgang.

En testamentarisk gave kan være et beløp, en gjenstand eller en prosentdel av boet. Uansett størrelse er dette bidrag vi er svært takknemlige for å motta.

Illustrasjonsbilde av en konvelutt med teksten Testament

Se hva et testament må inneholde

Hovedformålet med et testament er å bestemme hva som skal skje med dine verdier den dagen du dør. Har du ikke et testament er det arveloven som bestemmer hva som skal skje med dine verdier den dagen du går bort.

Å skrive et testament er langt enklere enn det de fleste tror. Et testament har imidlertid bestemte krav til vitner og form. Se hva må med om din siste vilje skal være gyldig.

Mann signerer papirer

Eksempel på testament

Å skrive et testament er ikke vanskelig, men det er noen ting som er viktig å ha med for at det skal være gyldig. Vi har laget et eksempel på hvordan et testament kan se ut. Du kan laste ned eksemplet ved å trykke på knappen nedenfor.

Eksempel på testament

Spørsmål og bistand til å sette opp testament


Ta kontakt med oss dersom du ønsker bistand med testament.

For mer informasjon om arv og testament, kontakt Anneline Botnen, ansvarlig for testament og arv i Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

Ved hjelp fra vår advokat kan vi gi deg gratis rådgivning dersom du ønsker å tilgodese Stiftelsen Norsk Luftambulanse i ditt testament.

Portrett av Jeanette Erdal

Jeanette Erdal-Nielsen

Leder for giverservice

+47 64 90 43 00 Mandag-Fredag: 09:00 – 15:00
E-post Svar innen 72 timer
Marit Thon Lossius

Marit Thon Lossius

Økonomi- og administrasjonssjef

+47 95 08 86 62 Mandag-Fredag: 09:00 – 15:00
E-post Svar innen 72 timer
Portrettbilde av advokat Erling Høyte

Erling Høyte

Advokat og Partner i Advokatene Falkanger, Wiik, Høyte & Fremstad MNA

+47 64 90 70 50 Mandag-Fredag: 09:00 – 15:00
E-post Svar innen 72 timer

Les mer om arv og testament

00 / 00
00 / 00