Skip to main content

Gavetips: Gi en morsdagsgave med mening

Hvert år, den andre søndagen i februar, hedrer vi alle mødre og feirer morsdag. De fleste forventer lite, og da er det ekstra hyggelig å kunne gi en gave med mening.

Sist oppdatert: 13.06.2024

Når barna er små er selvfølgelig de personlige gavene de mest verdifulle: Flotte barnetegninger, kaffe på senga eller noen timer egentid. Hjemmelagede gavekort fra familien er også en sikker vinner, som gavekort på rent hus, «dronning for en dag» eller en dagstur ute med hele familien.

Å gjøre ting sammen er en gave som passer for alle slags mødre, og kan bety mer enn man tror. Her er noen forslag til ting dere kan gjøre sammen på morsdagen:

Mødre har en egen evne til å ta vare på andre. De verner om flokken sin, og ofte har de også opptil flere hjertesaker som de støtter eller bidrar til. Å gi tilbake til samfunnet er både flott og veldig viktig.

Ved å gi en morsdagsgave til et godt formål kan du vise frem en sak som er viktig for deg, samtidig som du hedrer morsdagen og bidrar til et livsviktig arbeid. Det er ekstra hyggelig å gi en gave som gir videre til noen som trenger det.

Anledningsgave

Morsdagsgave

En morsdagsgave til Stiftelsen Norsk Luftambulanse er en varm og meningsfull gest som støtter livreddende arbeid. Det viser omsorg for både din mor og samfunnet. En gave med hjertet på rett sted.

Digitale morsdagskort med mening

Har du eller moren din en hjertesak? Gi en av våre symbolske gaver i morsdagsgave og få et morsdagskort som viser og forklarer viktige prosjekter støtten går til hos Stiftelsen Norsk Luftambulanse:

Du velger hvilket prosjekt du ønsker å gi bort i gave, og du kan velge å legge til en personlig hilsen til mottakeren. Morsdagskortet får du via e-post eller i posten.

Se alle våre symbolske gaver

Å ønske seg en morsdagsgave med mening

Kanskje er du mor selv, og ønsker at eventuelle morsdagsgaver skal gå til et godt formål?

Da kan en morsdagsgave til Stiftelsen Norsk Luftambulanse gitt i ditt navn være et godt alternativ.

Morsdagen blir ekstra spesiell når du vet at din gave har bidratt til banebrytende forskning og utvikling innen akuttmedisin i Norge, og til å gjøre Norge til et enda tryggere sted å bo.

Alt kan ordnes raskt og enkelt på nettet:

Symbolske gaver til alle anledninger