Skip to main content

Gi en morsdagsgave for et tryggere Norge

Frokostbrett med croissant, juice, kaffe og blomster til morsdagen.

Andre søndag i februar er det igjen tid for morsdag, en god anledning til å vise vår kjærlighet og takknemlighet ovenfor alle mødre, og spesielt de mødrene som står oss aller nærmest.

Enten det er din egen mor, bestemor, bonusmamma eller mor til barna – våre mødre har en spesiell plass i hjertene våre, og morsdagen er en fin mulighet til å gi litt ekstra oppmerksomhet.

Ved å gi en morsdagsgave til et godt formål kan du vise frem en sak som er viktig for deg, samtidig som du hedrer morsdagen og bidrar til et livsviktig arbeid. Tre ting på en gang!

Gaven er med på å støtte banebrytende forskning og utvikling innen akuttmedisin i Norge: Det vil si alt det livreddende arbeidet som foregår utenfor sykehuset, for eksempel i ambulanse og helikopter.

Digitalt morsdagskort

Ved å gi et digitalt morsdagskort fra Stiftelsen Norsk Luftambulanse er du med på å støtte banebrytende forskning og utvikling innen akuttmedisin i Norge: Det vil si alt det livreddende arbeidet som foregår utenfor sykehuset, for eksempel i ambulanse og helikopter.

Symbolske gaver til alle anledninger