Skip to main content

Gi en konfirmasjonsgave med mening

Leter du etter en fin og spesiell konfirmasjonsgave? Syns du det er litt kjedelig å gi penger, og ønsker en gave som betyr noe mer? Her er våre tips til flotte og viktige konfirmasjonsgaver.

Sist oppdatert: 06.06.2024

Til konfirmanten

Tid er mangelvare i vårt samfunn, og tid sammen … Gi konsertbilletter, teaterbilletter, gavekort på restaurant eller hotell … Hvis du ikke er like nær konfirmanten kan det være hyggelig med et hjemmelaget gavekort på filmkveld, spillkveld eller en tur med hesten din, i traktoren, sportsbilen eller liknende.

Hva med å gi en gave som lever og vokser med konfirmanten? Det er en fin symbolikk i det å gi planten vann og omsorg slik at den kan vokse og bli sunn og frisk. Plant et tre i hagen, så har du alltid en god anledning til å invitere tenåringen over. At tenåringen har «sitt» tre i hagen din er også et fint symbol på at hen alltid er velkommen hos dere.

Har konfirmanten en hjertesak, eller kanskje dere har en felles hjertesak i familien? Gi en symbolsk gave i konfirmasjonsgave. La konfirmasjonsgaven være et symbol på generøsitet og medfølelse, og la konfirmanten føle stolthet over å kunne bidra til å gjøre verden til et bedre sted.

Anledningsgave

Konfirmasjonsgave

En konfirmasjonsgave til Stiftelsen Norsk Luftambulanse markerer en viktig dag med en meningsfull gest. Gaven støtter livreddende arbeid og viser ansvarsfølelse for samfunnet.

Digitale konfirmasjonskort med mening

Gi en av våre symbolske gaver i konfirmasjonsgave og få et gavekort som viser og forklarer viktige prosjekter støtten går til hos Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Her er tre eksempler:

Du velger hvilket prosjekt du ønsker å gi bort i gave, og du kan velge å legge til en personlig hilsen til mottakeren. Gavekortet får du via e-post eller i posten.

Se alle våre symbolske gaver

Å ønske seg en konfirmasjonsgave med mening

Kanskje er du konfirmant selv, og ønsker at noen av konfirmasjonsgavene skal gå til et godt formål?

Da kan en konfirmasjonsgave til Stiftelsen Norsk Luftambulanse gitt i ditt navn være et godt alternativ.

Konfirmasjonen blir ekstra spesiell når du vet at din gave har bidratt til banebrytende forskning og utvikling innen akuttmedisin i Norge, og til å gjøre Norge til et enda tryggere sted å bo.

Alt kan ordnes raskt og enkelt på nettet

Symbolske gaver til alle anledninger