Skip to main content

Gi en Gave som Gjør En Forskjell på Konfirmasjonsdagen

Å konfirmeres er en spesiell begivenhet, og hva er vel mer meningsfullt enn å gi en gave som ikke bare hedrer denne viktige anledningen, men som også bidrar til å støtte en god sak? Å gi en konfirmasjonsgave til et veldedig formål er en unik mulighet til å feire denne milepælen samtidig som du gir tilbake til samfunnet.

En gave til Stiftelsen Norsk Luftambulanse er med på å støtte banebrytende forskning og utvikling innen akuttmedisin i Norge: Det vil si alt det livreddende arbeidet som foregår utenfor sykehuset, for eksempel i ambulanse og helikopter.

Feir denne spesielle anledningen med en gave som ikke bare varer en dag, men som hjelper andre i lang tid fremover. La konfirmasjonsgaven være et symbol på generøsitet og medfølelse, og la konfirmanten føle stolthet over å kunne bidra til å gjøre verden til et bedre sted.

Et Gavekort med Mening

Ved å gi et konfirmasjonskort fra Stiftelsen Norsk Luftambulanse er du med på å støtte banebrytende forskning og utvikling innen akuttmedisin i Norge: Det vil si alt det livreddende arbeidet som foregår utenfor sykehuset, for eksempel i ambulanse og helikopter.

Gaver til alle anledninger