Skip to main content
Utviklingshelikopter i fjellet

Regionrådsmøte –
sett av datoen og meld deg på nå!

Kjære støttemedlem! Har du lyst til å bli bedre kjent med oss i stiftelsen og det arbeidet vi gjør? Hvordan jobber vi egentlig for å spare livsviktig tid når sekundene teller?

I mars måned gjennomfører våre fem regionråd hvert sitt møte. Meld deg på og bruk stemmeretten din – det er åpent for alle våre støttemedlemmer. Møtene har også en faglig innledning, og i år er hjerneslag hovedtemaet. 

Årlig rammes omtrent 12 000 nordmenn av hjerneslag. Ved hjerneslag dør opptil to millioner hjerneceller hvert eneste minutt. Takket være ditt bidrag har vi kunnet utvikle hjerneslag-appen eSTROKE. Den kan hjelpe profesjonelt helsepersonell til å oppdage hjerneslag tidligere. Dette har vi gjort i samarbeid med ambulansetjenesten i Oslo/Akershus og nevrologer ved Oslo universitetssykehus. Appen er blant annet tatt i bruk i deler av Nordland, og målet er at den blir landsomfattende.

Regionrådsmøtet gjennomfører også valg av regionrådsmedlemmer og rådsmøtedelegater, samt behandler eventuelle innkomne saker.

Meld deg på et av våre regionrådsmøter og hør hvordan vår forskning og utvikling bidrar til å spare livsviktig tid når sekundene teller!

Hva skjer på regionrådsmøtene?

Som støttemedlem kan du altså bruke din stemme på regionrådsmøtet til å påvirke vårt arbeid.

Frivillig i Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Synes du dette høres interessant ut? Du finner mer informasjon om hva det innebærer å være medlem av et regionråd i Stiftelsen Norsk Luftambulanse her.

Påmelding og oversikt over møter

Trykk på pilen i faktaboksene for å se mer info og påmelding.