Skip to main content

Tips til farsdagsgave: Gi en farsdagsgave med mening

Hvert år, den andre søndagen i november, hedrer vi alle fedre og feirer farsdag. De fleste kommer langt med en tegning, frokost på senga eller en telefonsamtale, men noen ganger er det hyggelig å kunne gi noe ekstra.

Sist oppdatert: 06.06.2024

Ved å gi en farsdagsgave til et godt formål kan du vise frem en sak som er viktig for deg, samtidig som du hedrer farsdagen og bidrar til et livsviktig arbeid. Det er ekstra hyggelig å gi en gave som gir videre til noen som trenger det.

Serveringsbrett med frokost, kaffe og blomster til farsdagen.

3 gavetips til farsdagen

  1. Førstehjelpspakke for bil
    Bilpakken «Trygg på veien» inneholder livsviktig utstyr og nyttige produkter for små og store uhell på veien. En fin farsdagsgave som viser at du bryr deg.
  2. Varmepledd
    Hvis ulykken er ute, eller noen blir syke i bilen, er det viktig å holde varmen. Gi et lite og kompakt varmeteppe med redningsfolie som kan ligge i bilen i farsdagsgave.
  3. Symbolsk gave
    Har du eller faren din en hjertesak? Gi en av våre symbolske gaver i farsdagsgave og få et gavebevis som viser og forklarer viktige prosjekter støtten går til hos Norsk Luftambulanse.

Uansett hva du velger er gaven med på å støtte banebrytende forskning og utvikling innen akuttmedisin i Norge: Det vil si alt det livreddende arbeidet som foregår utenfor sykehuset, for eksempel i ambulanse og helikopter.

Anledningsgave

Farsdagsgave

Den tredje søndagen i november er det igjen tid for farsdag, en god anledning til å vise vår kjærlighet og takknemlighet overfor alle fedre, og spesielt de fedrene som står oss aller nærmest.

Å ønske seg en farsdagsgave med mening

Kanskje er det du som har fått spørsmål om hva du ønsker deg i farsdagsgave?

Gjør farsdagen ekstra spesiell ved å ønske deg en gave til banebrytende forskning og utvikling innen akuttmedisin i Norge. Alle gaver bidrar til å forbedre menneskers helse og endre folks liv.

Alt kan ordnes raskt og enkelt på nettet:

Symbolske gaver til alle anledninger