Skip to main content

Hva gir du til personen som har alt? Vi har svaret.

Bursdager er alltid morsomme, uansett alder. De gir oss en fantastisk mulighet til å feire og vise takknemlighet for menneskene i livene våre. Men å finne den perfekte gaven kan noen ganger være utfordrende, spesielt når det gjelder personer som ser ut til å ha alt.

Sist oppdatert: 06.06.2024

Velg en hjertesak

Vi har en unik og personlig gaveidé som garantert vil bringe glede til jubilanten og gjøre dagen deres ekstra spesiell: En symbolsk gave til Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

Pyntet gavebord med pakke, bursdagskort, muffins og gullkrone.

En symbolsk gave er en flott måte å støtte en viktig sak på vegne av en du er glad i. Ved å velge en hjertesak i jubilantens navn, gir du en gest som betyr mye for mottakeren og som har stor betydning for en hel organisasjon. Stiftelsen Norsk Luftambulanse jobber for å redde liv, og din gave vil bidra til å sikre at de kan fortsette sitt livsviktige arbeid.

Hvorfor Stiftelsen Norsk Luftambulanse?

Stiftelsen Norsk Luftambulanse arbeider for å sikre at kritisk syke og skadde mennesker får rask og riktig medisinsk hjelp, uansett hvor de befinner seg. Stiftelsen Norsk Luftambulanse utvikler nye metoder og teknologi for å forbedre luftambulansetjenesten, og tilbyr avansert medisinsk behandling i luften. Din symbolske gave kan bidra til forskning, trening av medisinsk personell, og forbedring av utstyr, som alle er viktige elementer i å redde liv.

Bursdagsgave

Bursdag er morsomt, uansett alder. Det er en fantastisk mulighet til å feire og vise takknemlighet for menneskene i livene våre.

En gave med mening

Ved å gi en symbolsk gave til Stiftelsen Norsk Luftambulanse, gir du mer enn bare en gave; du gir håp og støtte til mennesker i kritiske situasjoner. Dette er en gave som vil bli satt pris på både av mottakeren og de mange som vil dra nytte av luftambulansetjenestens arbeid.

En symbolsk gave passer også godt som en liten ekstragave til en du er glad i. Velg en sum som passer i ditt budsjett, og vite at hver eneste krone bidrar til en bedre hverdag for mennesker i nød.

Slik gjør du det

Gi en gave som betyr noe. Støtt Stiftelsen Norsk Luftambulanse, og gjør bursdagen til en du er glad i ekstra spesiell. Sammen kan vi bidra til å redde liv og gjøre en forskjell.

Anledningsgaver

Vi tilbyr en rekke spesielle anledningsgaver som ikke bare gleder mottakeren, men også støtter Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

Se våre symbolske gaver