Skip to main content
Luftambulanens utviklingshelikopter fotografert ved Brønnøysund

Gi en konfirmasjonsgave med mening

Utviklingshelikoptret_i_lavt_skydekke_i_Jotunheimen_LFT_20152_Foto_Kristine_Gronli_Schjerven-1

Gi bort en konfirmasjonsgave som bidrar til å redde liv

En veldedig gave er et godt alternativ til konfirmanten. Når man gir bort en konfirmasjonsgave fra Stiftelsen Norsk Luftambulanse støtter du en god sak samtidig som du gir bort en konfirmasjonsgave med mening.

Din støtte redder liv

Nyfødttransport og utviklingshelikopter

Å fly de minste pasientene er krevende

Derfor forsker vi på transport av nyfødte og for tidlig fødte barn som må fraktes med helikopter, fly eller veiambulanse mellom lokalsykehus og universitetssykehus. Mange av spedbarna er alvorlig syke, de er ofte i kuvøse og må ha nøye oppfølging og behandling under transporten. Hvordan kan vi gjøre det så skånsomt og trygt som mulig? Det ønsker vi å finne ut.

Hjelp 113

Vi skaper livreddende teknologi

Appen Hjelp 113 er utviklet av Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Med appen har du alle nødnumrene samlet på et sted, i tillegg til nærmeste legevakt. Appen viser koordinatene dine og forteller nødsentralen nøyaktig hvor du er, og det kan ha stor betydning i en akutt situasjon. Den viser også hvor nærmeste hjertestarter befinner seg til en hver tid.

Akutthjelperkurs

I akutte situasjoner kan det stå om minutter

Stiftelsen Norsk Luftambulanse har siden 2010 kurset brannmenn over hele landet i avansert førstehjelp. I dag er det flere tusen aktive akutthjelpere rundt om i landet. Akutthjelperene er et supplement til helsetjenesten og de bidrar hver dag til å redde liv.

Lege på vei inn i Utviklingshelikopteret på fjellet

Flere anledningsgaver