Skip to main content

Gi en symbolsk gave til vertinnen: Støtt Norsk Luftambulanse

Å finne den perfekte vertinnegaven kan være en utfordring. Ofte ender vi opp med å gi blomster, vin, eller sjokolade – gaver som er hyggelige, men som også er flyktige. Hva om du i stedet kunne gi en gave som varer lenger enn øyeblikket? En gave som har en varig innvirkning og som virkelig kan gjøre en forskjell? En symbolsk gave som støtter arbeidet til Stiftelsen Norsk Luftambulanse kan være et fantastisk alternativ.

Sist oppdatert: 24.06.2024

Gavebeviset til den symbolske gaven "Et livsviktig sekund".

Hvorfor velge en symbolsk gave?

En symbolsk gave er ikke bare en kreativ og meningsfull måte å vise takknemlighet på, den bidrar også til viktig arbeid innen forskning, innovasjon og kompetanseheving innen akuttmedisin. Når du kjøper en symbolsk gave til støtte for Stiftelsen Norsk Luftambulanse, mottar du et gavebevis som du kan gi til vertinnen. Dette gavebeviset er et håndfast bevis på at du har bidratt til livsviktig arbeid.

Arbeidet til Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Stiftelsen Norsk Luftambulanse arbeider kontinuerlig med å forbedre den akuttmedisinske beredskapen i Norge. Deres innsats inkluderer:

Hvorfor en symbolsk gave til Stiftelsen Norsk Luftambulanse?

Når du gir en symbolsk gave til støtte for Stiftelsen Norsk Luftambulanse, gir du noe som går langt utover materielle goder. Du bidrar til å redde liv og forbedre helsevesenet i Norge. Hver gave er med på å støtte forskning, innovasjon og kompetanseheving som sikrer at luftambulansetjenesten kan fortsette å levere topp moderne medisinsk behandling.

Symbolske gaver

Når du kjøper et gavebevis hos oss, gir du mer enn en gave – du støtter Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Mottakeren får en unik gave som representerer en livsviktig innsats, mens ditt bidrag hjelper luftambulansen i sitt arbeid. Gi en gave som betyr noe, for både mottakeren og alle som trenger rask medisinsk hjelp i Norge.

Slik gir du en symbolsk gave

 Et meningsfullt valg

Å gi en symbolsk gave til Stiftelsen Norsk Luftambulanse er ikke bare en praktisk og gjennomtenkt måte å takke vertinnen på, det er også et valg som viser at du bryr deg om samfunnet og helsevesenet. Denne typen gave setter fokus på det som virkelig betyr noe: å redde liv og forbedre akuttmedisinsk behandling for alle.

Neste gang du er invitert til middag, fest eller en annen sammenkomst, vurder å gi en symbolsk gave. Det er en alternativ gave som gir varig glede, ikke bare for vertinnen, men for hele samfunnet. Gjennom din støtte til Stiftelsen Norsk Luftambulanse kan du bidra til forskning, innovasjon og kompetanseheving som redder liv. Det er en gave som virkelig betyr noe.

Symbolske gaver