Skip to main content

Stiftelsen Norsk Luftambulanse har lansert nettbutikk

Ny nettbutikk gjør det lettere å støtte vårt viktige arbeid.

Publisert: 03.06.2024

To personer holder pilotbamsen Luffe

Vi vet at mange har ønsket å støtte oss på andre måter enn via støttemedlemskap og enkeltdonasjoner. Derfor har vi lansert en nettbutikk der du kan støtte oss og motta produkter og gavebevis som takk!

Trykk her for å besøke nettbutikken!

Typiske produkter er vår kalender, pilotbamsen Luffe, symbolske gaver som går til spesifikke formål og anledningsgaver som passer til konfirmasjon, bryllup, morsdag og lignende.

Støtter du oss med en anledningsgave, har du mulighet til å motta fysisk gavebevis eller gavebevis på e-post. Dette kan gis bort til personen du ønsker å gjøre stas på, for eksempel konfirmanten eller bursdagsbarnet.

Symbolske gaver

Med en symbolsk gave støtter du våre prosjekter innen innovasjon i luftambulansetjenesten, forskning som kan redde liv og økt kunnskap blant legehelikopterpersonell og de øvrige nødetatene. Samtrening, utvikling og forskning som bidrar til å øke kvaliteten på luftambulansetjenesten kommer pasienten til gode. Vi er svært takknemlige for at du bidrar til dette ved kjøp av våre symbolske gaver.

Eksempel på symbolske gaver kan være «Et trygt møte med verden», som støtter vårt arbeid for tryggere transport av nyfødte, eller «En trygg vei i uvær», som støtter vårt arbeid som lar flere helikopteroppdrag gjennomføres selv i dårlig vær.

Anledningsgaver

Våre anledningsgaver er, som navnet tilsier, gaver skreddersydd for ulike anledninger i livet. Det være seg konfirmasjon, morsdag, bryllup eller dåp. Kjøper du en anledningsgave får du et fysisk kort som passer perfekt på et gavebord, i en konvolutt eller bare som et vakkert kort alene.

Produkter

I nettbutikken kan du også finne våre produkter – produkter du får som takk når du støtter oss med en enkeltsum. Eksempler på disse produktene er pilotbamsen Luffe og vår årlige kalender.

Tusen takk for støtten!

Noen av våre produkter

00 / 00
00 / 00