Skip to main content

Gi en venninnegave og støtt Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Å gi gaver er en måte å vise omtanke og kjærlighet på, men hva om gaven din kunne bety enda mer? Ved å gi en symbolsk gave, bidrar du til Stiftelsen Norsk Luftambulanse sitt arbeid med forskning, innovasjon og kompetanseheving innen akuttmedisin og redningstjenesten.

Sist oppdatert: 24.06.2024

Bilde av innrammet gavebevis

Hva er en venninnegave?

En symbolsk gave er en gave som representerer en donasjon til Norsk Luftambulanse. Når du kjøper en symbolsk gave, mottar du et gavebevis som du kan gi til din venninne som et bevis på at du har bidratt til en god sak i hennes navn. Dette er en meningsfull og annerledes måte å vise at du bryr deg på, samtidig som du støtter livreddende arbeid.

Hvorfor velge en symbolsk gave?

Å velge en symbolsk gave som en Venninnegave har mange fordeler:

Slik fungerer det

Å gi en Venninnegave er enkelt:

Symbolske gaver

Hvorfor gi en venninnegave?

Når du gir en Venninnegave, gir du en gave som varer. Din venninne får vite at en gave har blitt gitt i hennes navn til støtte for et formål som redder liv. Dette er en fantastisk måte å vise omtanke på, samtidig som du gjør en forskjell i samfunnet. Det er en gave som gir mening og som kan inspirere til videre støtte og engasjement.

Neste gang du skal gi en gave til din venninne, tenk på hvor stor forskjell en symbolsk gave kan gjøre. Ved å gi en Venninnegave støtter du Stiftelsen Norsk Luftambulanse i deres viktige arbeid med forskning, innovasjon og kompetanseheving. Sammen kan vi bidra til en tryggere hverdag for alle som trenger akutt medisinsk hjelp. Gi en Venninnegave i dag og gjør en forskjell!