Skip to main content
Forsker og utvikler står ved en mockup av en CT-maskin

Landssaken ute av startblokkene over hele landet

Den nye landssaken som ble valgt etter Storembedsmannsmøtet i oktober i fjor, har virkelig engasjert. Målet om å få en CT inn i et helikopter er det mange som vil støtte.

Prosjektleder for landssaken hos Stiftelsen Norsk Luftambulanse, Erland Kroken, kan fortelle om en svært god start for prosjektet.
– Vi har møtt et utrolig engasjement og entusiasme hos alle vi har truffet. Det har vært mange henvendelser disse første månedene. Etter påske har vi også vært travelt opptatt med foredrag og innlegg, og ikke minst få ut alt materiellet  til alle rundt landssaken, sier han.

Et eget 16 siders spesialmagasin om landssaken er laget. Meningen er at det skal gi alle i Odd Fellow god informasjon om saken og ikke minst hvem Stiftelsen Norsk Luftambulanse er. Det er også laget et fire siders A5-folder som gjerne kan deles ut interesserte.

– Nå håper vi riktig mange loger legger seg i selene i å samle inn penger til saken. Det er mange som har kreative og fine ideer. Vi stiller jo også med en fin premie: Den logen som samler inn mest penger i forhold til medlemstallet vinner en dag med Norsk Luftambulanse for inntil fem stykker, avslutter prosjektlederen.