Skip to main content

Julegavetips som kan overraske

Det er ett spørsmål de fleste stiller seg når tiden for julehandelen nærmer seg: Hva slags julegave skal jeg gi til venner og familie? Om du er usikker har vi noen forslag til deg som kanskje kan hjelpe.

En ny genser, sokker, duftlys eller et smykke – det er ikke alltid enkelt å vite hva du skal gi til mamma, en god venninne eller et søskenbarn. I dag kjøper vi ofte det vi ønsker oss i løpet av året, og ønskelisten til jul er ikke lenger like lang som den var før i tiden.

En annerledes gave

Det finnes uendelig med gavealternativer, men har du tenkt på at du kan gi en symbolsk gave som gir glede til veldig mange, i tillegg til den som mottar den.
 
En symbolsk gave er for eksempel en flott måte å støtte en viktig sak, på vegne av en du er glad i. Da kan du velge hans eller hennes hjertesak, i personens navn. Det er en fin gest som betyr mye for ikke bare personen som får gavebeviset, men som har stor betydning for en hel organisasjon som kan bidra til å hjelpe flere.
 
PS! En symbolsk gave kan også passe godt som en liten ekstragave til en du er glad i. Velg en passende hjertesak og en sum som passer ditt budsjett.

Gaver til alle anledninger