Skip to main content
En gave som redder liv - En trygg vei i uvær

Gaver som gir håp

Nå kan du gi bort en livsviktig gave med mening. Støtter vårt viktige arbeid med en symbolsk gave eller en anledningsgave!

Gavene støtter blant annet vår forskning på behandling av hjertestans utenfor sykehus, at legehelikoptrene trygt kan dra ut på oppdrag i det som tidligere har vært umulig flyvær og vår forskning på helikoptertransport av nyfødte babyer.

Du velger hvilket prosjekt du ønsker å gi bort i gave og du kan velge å legge til en personlig hilsen til mottakeren. Gavebevis mottar du via e-post eller i posten, og kan eksempelvis gis bort til bursdag eller jul. Mottakeren kan glede seg over et bidrag til en stadig mer treffsikker, innovativ og tryggere luftambulanse!

Velg en gave med mening

De viktige hjelperne

De første ti minuttene etter et hjertestans er avgjørende for pasientens mulighet for å overleve. I disse kritiske øyeblikkene er det helt essensielt at de første personene på stedet umiddelbart starter hjerte- og lungeredning. Akutthjelpere spiller en viktig rolle i slike situasjoner. I snitt kommer de 16 minutter før medisinsk personell på et skadested og kan da starte livreddende førstehjelp.