Skip to main content
En gave som redder liv - En trygg vei i uvær

Gaver som gir håp

Nå kan du gi bort en livsviktig gave med mening. Støtter vårt viktige arbeid med en symbolsk gave eller en anledningsgave!

Gavene støtter blant annet vår forskning på behandling av hjertestans utenfor sykehus, at legehelikoptrene trygt kan dra ut på oppdrag i det som tidligere har vært umulig flyvær og vår forskning på helikoptertransport av nyfødte babyer.

Du velger hvilket prosjekt du ønsker å gi bort i gave og du kan velge å legge til en personlig hilsen til mottakeren. Gavebevis mottar du via e-post eller i posten, og kan eksempelvis gis bort til bursdag eller jul. Mottakeren kan glede seg over et bidrag til en stadig mer treffsikker, innovativ og tryggere luftambulanse!

Velg en gave med mening

Bildet er tatt i Hallingdal ifm SNLA-prosjekt hvor man ser på te ulike moduler for CT-bruk av potensielle hjerneslagpasienter: CT i helikopter, CT i ambulanse og CT på lokal sjukestuge.

Håp for hjernen

Hvert år rammes 12 000 personer i Norge av hjerneslag. Et hjerneslag kan skyldes enten en blødning eller en blodpropp. De to typene hjerneslag skal ha ulik behandling. Derfor må det tas CT-bilder av hjernen. Deretter må behandlingen gis innen 4,5 timer for hjerneslag som skyldes propp.