Skip to main content

Bli en del av
noe livsviktig

Ingen redder liv alene.

Feltverver banker på dør

Vil du bli feltverver?

Som feltverver er i Stiftelsen Norsk Luftambulanse samler du inn penger som går til et godt formål.

Din jobb gjør av vi kan gjennomføre forskning og utvikling som er banebrytende og innovativt i internasjonal sammenheng. Det at DU er ute å samler inn midler redder liv.

To feltververe i profiltøy

Deltidsjobb som feltverver

Feltververavdelingen i Stiftelsen Norsk Luftambulanse er i vekst og vi er derfor ute etter dyktige formidlere i Bergen, Stavanger og Haugesund.

Har du lyst på en ny utfordring og en spennende hverdag med muligheter for reising? Er du en student med et brennende samfunnsengasjement? Har du friår og ønsker å bruke tiden på noe betydningsfullt? Uansett hvem du er så oppfordrer vi deg til å søke!

Fordeler ved å jobbe hos oss

Feltververe på fjelltur

Mange arbeidssteder

Stiftelsen Norsk Luftambulanse jobber med feltverving i hele landet. Våre kontorer finner du i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Haugesund, Gjøvik, Sarpsborg og Ålesund.

Godt arbeidsmiljø

Hos oss får du gode arbeidsbetingelser og rettferdig lønn. Vi opererer kun med fast timeslønn og gode forsikrings- og pensjonsløsninger.

Feltververe orienteres av koordinator

Fleksibel arbeidstid

Vår aktivitet skjer hele året, men høysesong for feltverving er på sommeren. Hos oss kan du i stor grad selv bestemme arbeidsmengden som passer deg.

Ledige stillinger

For å komme i kontakt med potensielle givere vil du gå fra dør til dør i ulike nabolag for å engasjere og inspirere til fast giverskap. Det er en sosial jobb hvor du lærer mye om både kommunikasjon og veldedighet, og hvor du blir en del av et hyggelig og inspirerende salgsteam!

Som feltverver i Stiftelsen Norsk Luftambulanse har du muligheten til å være med på verveoppdrag i hele landet. Det gir deg som verver en gyllen mulighet til å reise til steder du aldri har vært før.

Se våre stillinger her

Vil du bli feltverver?
Send en åpen søknad!

Vi vil gjerne høre fra deg, så send oss en åpen søknad der du forteller litt om deg selv og din arbeidserfaring. Vi tar kontakt meg deg for en uforpliktende prat.

Foto Christina Nordstrand

Chrstina Nordstad

Personalkoordinator

+47 99 38 76 22 Mandag-Fredag: 09:00 – 15:00
E-post Svarer innen 72 timer

Se hva feltververne sier om jobben de gjør

Luftambulanens utviklingshelikopter fotografert ved Brønnøysund

Om Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Stiftelsen Norsk Luftambulanse jobber med forskning og utvikling for at den alvorlig skadde eller akutt syke skal få den beste medisinske behandlingen, raskest mulig, der den har størst effekt, nemlig ute på skadestedet. Vi er til for hele Norge og for alle som befinner seg i vårt langstrakte land. Vi er til for deg, for alle du er glade i og ikke minst, de du ennå ikke kjenner.