Stiftelsen Norsk luftambulanse

Slik tar Baneservice/ Norsk Jernbanedrift samfunnsansvar

Baneservice/Norsk Jernbanedrift er et selskap med et tydelig fokus på samfunnsansvar. I januar i år forlenget bedriften samarbeidsavtalen med Stiftelsen Norsk Luftambulanse for femte år på rad.

Administrerende direktør i selskapet, Ingvild Storås, er svært opptatt av de ansattes trygghet og sikkerhet. Baneservice/Norsk Jernbanedrift leverer jernbanerelatert entreprenørtjenester. De ansatte jobber ofte med store maskiner, sveiser, reparerer og monterer langs skinneganger over hele landet. Selskapet har i dag vel 650 ansatte.

– Vi driver i en risikoutsatt bransje, og de ansattes trygghet og sikkerhet er noe vi setter i høysetet hver eneste dag, sier hun.

Det å støtte det ideelle arbeidet til Stiftelsen Norsk Luftambulanse passer derfor som «hånd-i-hanske», ifølge toppsjefen.
– Vi ønsker å kunne bidra til at Stiftelsen kan satse ytterligere på sine viktige formålsprosjekter. Vi har også oppfordret alle ansatte til å laste ned appen Hjelp 113, og ta det digitale førstehjelpskurset Akutt-ABC i tillegg til den årlige treningen vi har i livsviktig førstehjelp, forteller Ingvild Storås.

Når det gjelder livsviktig trening i førstehjelp, tenker hun på arrangementet Baneservicedagene, som selskapet har arrangert for sine ansatte i mange år. Hvert år, over to samlinger, inviteres alle ansatte til faglig oppdatering, sosialt treff, og repetisjonstrening i livsviktig førstehjelp. Dette i regi av Stiftelsen Norsk Luftambulanse.
– Denne treningen er vi svært fornøyd med, og veldig opptatt av at alle ansatte er med på, avslutter hun.

Generalsekretær i Stiftelsen Norsk Luftambulanse, Hans Morten Lossius, er svært glad og ydmyk for den støtten Baneservice/Norsk Jernbanedrift og andre bedrifter gir til det ideelle arbeidet.
– Dette er livsviktig støtte. Uten denne oppslutningen og støtten kunne ikke vi jobbet med å utvikle denne tjenesten slik vi har gjort i mer enn 40 år.  Tusen takk til alle som velger å støtte oss, sier han.

—-

Slik samarbeider Stiftelsen Norsk Luftambulanse og Baneservice/Norsk Jernbanedrift AS

  • Siden 2015 har partene samarbeidet gjennom en inngått avtale. Baneservice/Norsk Jernbanedrift støtter det ideelle arbeidet til Stiftelsen Norsk Luftambulanse med en avtalt årlig beløp.
  • Partene har signert på en samarbeidsavtale hvor også gjenytelsene er beskrevet.
  • Stiftelsen Norsk Luftambulanse sørger for og organiserer repetisjonsøvelsene i livsviktig førstehjelp under de årlige Baneservicedagene.

Har du spørsmål om bedriftssamarbeid?  Ta kontakt med  markedssjef Erland Kroken, erland.kroken@norskluftambulanse.no – mobil: 90 99 36 65