Stiftelsen Norsk luftambulanse

Slik kan din bedrift bidra

Stiftelsen Norsk Luftambulanse har i flere år samarbeidet tett med bedrifter over hele landet. Det å ta samfunnsansvar, utover egen virksomhet, er noe stadig flere bedrifter gjør. Inntekter fra bedrifter er i dag blitt et livsviktig bidrag til vårt arbeid. Det er mange muligheter og måter bedrifter kan støtte på, her finner du en oversikt.

Hovedsamarbeidspartner
Minimum bidrag 1 million kroner per år.

Vårt høyeste nivå.  Til grunn ligger en gjensidig og skreddersydd avtale hvor partene er enig om hvordan samarbeidet skal gjennomføres. Hovedsamarbeidspartner kan bruke samarbeidet i intern og ekstern synlighet. Stikkord ellers er arrangementer, kursing og foredrag.

Bedriftspartner
Årlig bidrag på 50 000 og mer.

Til grunn ligger en gjensidig og skreddersydd avtale hvor partene er enige om hvordan samarbeidet skal gjennomføres.

Gavebidrag
Alle gavebidrag er live viktige – uansett størrelse.

Gi et gavebidrag til en ideell sak. Vi er ydmyke og svært glade for alle gavebidrag. Stadig flere bedrifter velger for eksempel bort det å gi sine ansatte eller kunder en gave i forbindelse med høytidene. I stedet gir de et gavebidrag. Alle bidrag er like viktige. Uansett når på året. Ved gavebidrag, bruk konto: 1617 20 74689 eller ta kontakt.

Kanal-bytteavtale
Hjelp oss å nå enda flere med vårt budskap, og vi deler ditt.

En kanal-bytteavtale er en gjensidig avtale hvor vi enes om hvordan vi kan bruke felles kanaler i markedskommunikasjon og redaksjonelt innhold.  Dagens muligheter med digital spredning, nettsider og sosiale medier gir helt andre og nye muligheter i å skaffe inntekter til vårt viktige arbeid.

Støttebedrifter
Et årlig bidrag til et livsviktig ideelt arbeid.

Våre støttebedrifter er blitt en stor familie. Over 4 000 bedrifter fra hele landet støtter vårt arbeid med et årlig bidrag. Som gjenytelser tilbyr vi nyttig informasjon, muligheter til å dele livsviktige førstehjelpstips og muligheter til å bruke vår logo på bedriftens nettsider. Alle støttebedrifter mottar også en egen glassplakett hvor det står «Vi er stolt støttebedrift». Fin og ha i resepsjonen eller der folk ferdes.