Stiftelsen Norsk luftambulanse

PlusTech AS vil bidra

Plustech

Fra venstre: Redningsmann i Norsk Luftambulanse AS, Ivar Fjeldset, Katrine Berg, PlusTech, Elin Staveli, Stiftelsen Norsk Luftambulanse og Karstein Berg.

Maskin og utstyrsmeglerfirmaet PlusTech AS i Trondheim er Stiftelsen Norsk Luftambulanses nye bedriftspartner. Selskapet som selger anleggsmaskiner, lastebiler, busser og industriutstyr gir 250 kroner av hvert salg fremover til stiftelsens arbeid.

-Vi ønsker å kunne gi noe tilbake til bransjene vi operer i, og har tidligere støttet lokale tiltak flere ganger, nå ønsker vi å støtte noe som er landsdekkende og er veldig glade for å kunne bidra til Stiftelsen Norsk Luftambulanses arbeid, forteller gründer og administrerende direktør Karstein Berg. Han startet selskapet i 2002.

-Våre ansatte er på farten hele tiden, kjører mange mil. Vi er i en utsatt bransje. Kundene våre jobber med store maskiner og utstyr. Derfor vil vi støtte stiftelsens arbeid for å få til enda bedre medisinsk hjelp ute hus pasientene, rett og slett være med på å utvikle dette videre, forteller Berg.

PlusTech har hovedkontor i Trondheim og har utemeglere i Sandefjord, Stavanger og straks i Harstad. De 11 ansatte har travle dager forteller Berg, som i oktober får på plass sin 12 ansatte i Harstad.

Markedssjef for bedrift  i Stiftelsen Norsk Luftambulanse, Erland Kroken, er svært ydmyk og glad for PlusTechs initiativ og tiltak. – Dette er virkelig flott gjort av PlusTech.  Nå håper vi at de får mange salg, smiler Kroken.

Se Facebooksiden til PlusTech

Nettside: http://www.plustech.com/