Stiftelsen Norsk luftambulanse

Del viktig nød-app som kan redde liv

Hvert sekund teller når noen er kritisk skadet eller alvorlig syke. Appen Hjelp 113 har stor betydning i en akuttsituasjon og kan bety forskjellen på liv og død.

 

– Appen gjør at du ikke trenger å forklare hvor du er. Når AMK-sentralen får posisjon der du er med en gang, kan vi gå rett på hva det gjelder. Det gjør at man raskt kan få hjelpen fram til rett sted. Det er ingen tvil om at det kan redde liv, sier Thomas Christensen, 113-operatør og fagutvikler ved AMK Oslo.

Hjelp 113 – Appen som sparer liv og tid
Målet til Stiftelsen Norsk Luftambulanse er at den akutt alvorlig syke og skadde pasient får raskere og mer riktig behandling utenfor sykehuset.

Ringer du fra Hjelp 113 – appen sender den nå din geografiske posisjon til nødsentralen. Dette gjør at hjelpen kan komme enda raskere til skadestedet – og dermed redde liv.

BLI MED!
Det å bidra til at kolleger, familie og venner laster ned Hjelp 113-appen, kan faktisk være livreddende arbeid. Målet er at alle i Norge har tilgang til appen på sin mobil.

Vi trenger din hjelp! Kan du bidra ved å bruke dine kanaler – hjemmeside, nyhetsbrev eller facebook til å be ansatte, medlemmer, leverandører og andre om å laste ned Hjelp 113-appen?

 

Spre budskapet i dine kanaler

Del via e-post

Del på Facebook

 
 

Forslag til tekst:

Sammen med Stiftelsen Norsk Luftambulanse ønsker vi å bidra til at flere laster ned appen Hjelp 113. Det sparer tid, det redder liv. Be noen du kjenner om å laste den ned i dag du også. Her finner du informasjon om hvordan: https://norskluftambulanse.no/hjelp113/

 

Takk til alle som deler
Vi er svært takknemlig for all hjelp til å dele informasjon om den viktige nød-appen Hjelp 113. Vi vil gjerne takke hver og en av dere som hjelper til å spre budskapet, og ønsker med dette å vise bedriftens eller organisasjonens navn på vår nettside norskluftambulanse.no. Send oss et svar til erland.kroken@norskluftambulanse.no dersom du ønsker en slik takk fra oss.

 

Bruk gjerne dette bildet i sosiale medier.